Beurat benang

  • 20 kelir fashion Gradién belang Winter borongan nyulam benang wol

    20 kelir fashion Gradién belang Winter borongan nyulam benang wol

    Tekstil Shanghai Haoya mangrupikeun produsén benang nyulam borongan sareng khusus dina produksi benang hawa gradién.Aya dua spésifikasi: 3.3Nm sareng 6Nm.Benang hawa gradién kami, dijieunna tina 58% akrilik, 29% poliéster, 9% nilon, 4% wol, caang dina warna, lampu jeung haneut, mere rasa lemes sareng nyaman.Hal ieu dyed merata, beautifully rangkep, cocog pikeun jarak jauh angkutan peuntas laut.Ogé, éta sayogi dina sababaraha pilihan warna gradién.Masing-masing diwangun ku 2 ~ 4 warna tunggal, sareng kombinasina ngahasilkeun penampilan visual anu siga katumbiri, anu saé pisan.

  • Chunky Blanket Benang Chenille Finger Loop Benang pikeun Hand Knitting Blankets

    Chunky Blanket Benang Chenille Finger Loop Benang pikeun Hand Knitting Blankets

    Benang chenille Palasik di Shanghai tékstil hoyia boga sababaraha taun pangalaman industri, éta disambut ku pasar.Sarta eta mangrupakeun titik caang anyar dina ngembangkeun produk.Kami ngahususkeun dina ngahasilkeun benang chenille tina 18, 15, 12, 10, 8, 6 sareng spésifikasi sanésna.Urang utamana ngahasilkeun benang chenille dicampurkeun jeung 100% poliéster, 100% acrylic jeung bahan baku kualitas luhur lianna.Produk ieu dicirikeun ku anti fouling sarta anti pilling, cecekelan lemes, lawon kandel, penampilan geulis tur euyeub kelir.Ku alatan éta, éta loba dipaké dina industri tékstil jeung industri wol.Cai mibanda épék irreplaceable sarta fungsi yarns séjén.

  • 100% poiyester 2CM Super kasar chenille Kandel Babak lemes Chenille Benang Pikeun Nyulam leungeun

    100% poiyester 2CM Super kasar chenille Kandel Babak lemes Chenille Benang Pikeun Nyulam leungeun

    Item: Benang chenille super kasar

    Serat: 100% poiyester

    Éta mangrupikeun jinis benang anu disukai ku tukang tenun DIY buatan tangan.Sigana beurat dina visi, tapi sabenerna éta hampang, lemes, jeung hipu lamun maké, tanpa pricking kulit jeung kawas rarasaan tina kahaneutan di mimiti spring;Hal ieu loba dipaké dina produk anyaman tina topi, scarves, blankets jeung saterusna, nu kado pikaresep keur kulawarga jeung babaturan;pencinta piaraan hoyong ninun Mats sayang piaraan, blankets, jeung sajabana, jeung benang ieu, bringing benang jeung kamungkinan taya pikeun nyiptakeun;