pilihan Top

  • Chunky Blanket Benang Chenille Finger Loop Benang pikeun Hand Knitting Blankets

    Chunky Blanket Benang Chenille Finger Loop Benang pikeun Hand Knitting Blankets

    Benang chenille Palasik di Shanghai tékstil hoyia boga sababaraha taun pangalaman industri, éta disambut ku pasar.Sarta eta mangrupakeun titik caang anyar dina ngembangkeun produk.Kami ngahususkeun dina ngahasilkeun benang chenille tina 18, 15, 12, 10, 8, 6 sareng spésifikasi sanésna.Urang utamana ngahasilkeun benang chenille dicampurkeun jeung 100% poliéster, 100% acrylic jeung bahan baku kualitas luhur lianna.Produk ieu dicirikeun ku anti fouling sarta anti pilling, cecekelan lemes, lawon kandel, penampilan geulis tur euyeub kelir.Ku alatan éta, éta loba dipaké dina industri tékstil jeung industri wol.Cai mibanda épék irreplaceable sarta fungsi yarns séjén.