Super gede pisan

  • Chunky Blanket Benang Chenille Finger Loop Benang pikeun Hand Knitting Blankets

    Chunky Blanket Benang Chenille Finger Loop Benang pikeun Hand Knitting Blankets

    Benang chenille Palasik di Shanghai tékstil hoyia boga sababaraha taun pangalaman industri, éta disambut ku pasar.Sarta eta mangrupakeun titik caang anyar dina ngembangkeun produk.Kami ngahususkeun dina ngahasilkeun benang chenille tina 18, 15, 12, 10, 8, 6 sareng spésifikasi sanésna.Urang utamana ngahasilkeun benang chenille dicampurkeun jeung 100% poliéster, 100% acrylic jeung bahan baku kualitas luhur lianna.Produk ieu dicirikeun ku anti fouling sarta anti pilling, cecekelan lemes, lawon kandel, penampilan geulis tur euyeub kelir.Ku alatan éta, éta loba dipaké dina industri tékstil jeung industri wol.Cai mibanda épék irreplaceable sarta fungsi yarns séjén.

  • 100% poiyester 2CM Super kasar chenille Kandel Babak lemes Chenille Benang Pikeun Nyulam leungeun

    100% poiyester 2CM Super kasar chenille Kandel Babak lemes Chenille Benang Pikeun Nyulam leungeun

    Item: Benang chenille super kasar

    Serat: 100% poiyester

    Éta mangrupikeun jinis benang anu disukai ku tukang tenun DIY buatan tangan.Sigana beurat dina visi, tapi sabenerna éta hampang, lemes, jeung hipu lamun maké, tanpa pricking kulit jeung kawas rarasaan tina kahaneutan di mimiti spring;Hal ieu loba dipaké dina produk anyaman tina topi, scarves, blankets jeung saterusna, nu kado pikaresep keur kulawarga jeung babaturan;pencinta piaraan hoyong ninun Mats sayang piaraan, blankets, jeung sajabana, jeung benang ieu, bringing benang jeung kamungkinan taya pikeun nyiptakeun;