Premier 100% Benang serat Tutuwuhan Raffia DIY ngadamel benang rajutan crochet

Katerangan pondok:

BARANG: KERTAS RAFFIA BENANG
SERAT: 100% BENANG kertas
Beurat: 3.5OZ / 100GRAM = 437YD / 400MT
Benang raffia dijieunna tina serat kai panjang saratus persen, sahingga teu ukur vegan jeung biodegradable, tapi ogé panolak cai jeung gancang-drying.


Rincian produk

Tag produk

Panjelasan Produk

benang serat jenis ieu absorbant, breathable, lemes jeung tiis bisa meungpeuk kaluar radiasi UV, antibiotik, deodorant, jadi ieu sampurna pikeun kulit manusa.naon deui, jenis serat ieu tahan luntur sarta silklike.

Benang raffia lemes sareng lentur.hirup layanan na pisan panjang.Éta renget-bukti sarta moal jadi kapang atawa discolored sanggeus disimpen keur lila.Cai mibanda kakuatan tinggi na wearability.Teu bristle sanggeus gesekan sarta anti statik.Teu gampang pikeun megatkeun jeung breathable.Dina pamrosésan pos, éta gaduh pangaruh tahan cai anu tangtu.Produk utamana dijual ka Afrika, Eropa, Amérika Kidul, Asia Tenggara, Amérika Kalér, Asia Northeast, Wétan Tengah jeung wewengkon séjén

Bubuka kaunggulan produk

1.Good perméabilitas hawa, nyerep Uap jeung kalenturan.

2. Anti statik, lebu teuas pikeun ngumpulkeun, teu fading na deformasi.

3. panyalindungan UV, anyaman ku téhnologi husus, strip seragam, panyalindungan lingkungan;

4. Ieu bisa narilep, digulung sarta gampang balikkeun, nu mangrupakeun item fashionable.

Modél produk

Gaya klasik Katerangan Aplikasi
H12014 1/2NM 100% serat tutuwuhan 3GG 5GG 7GG
#H12014 benang kertas (1)

H12014

#H12014 benang kertas (2)

H12014

#H12014 benang kertas (3)

H12014

#H12014 benang kertas (5)

H12014

#H12014 benang kertas (7)

H12014

#H12014 benang kertas (9)

H12014

#H12014 benang kertas (11)

H12014

Warna produk

leuwih ti 30 kelir anu siap ngilikan jeung anjeun bisa custom dijieun warna sorangan ogé.urang nahan sakabeh warna maranéhanana jeung stock service.3MM-10MM tiasa OEM;

9_03
9_04

Skenario Aplikasi éksténsif

Mimitian ti tingkat skill pemula dugi ka panengah, proyék kalebet kantong, topi sareng karanjang, anu teras dihias ku sulaman benang rafia.Téhnik umum katutupan di ahir buku, kalawan parentah hambalan-demi-hambalan dibarengan ku ilustrasi jelas.

1
2
3
5
3
4

  • saméméhna:
  • Teras:

  • Produk patali