warta industri

  • benang dipintal inti
    waktos pos: 11-18-2022

    Core Spun Benang atawa Core spinning mangrupa konsép penting dina widang industri tékstil.Pikeun meunangkeun inpo nu leuwih lengkep ihwal naon benang dipintal inti jeung sipat na, Anjeun bisa ngaliwatan brie ieu ...Maca deui»

  • waktos pos: 08-25-2022

    Slate Rose Slate Rose asalna tina rasa husus tina kelopak mawar.Tabrakan abu beureum sareng areng ngagali parasaan mikro sareng nyababkeun anjeun kana pamikiran sareng semedi.Desain grafis, tékstur kubus, benang exquisite anu kagabung dina ...Maca deui»

  • waktos pos: 08-25-2022

    Formal Garden Green asalna tina vegetasi alam nunjukkeun énergi kahirupan beurat.Taman Formal ngahijikeun konéng haneut kana héjo sareng nyiptakeun suasana anu lembut.Pangwangunan gaya baju haneut ngagabungkeun tékstur kasar, belang Jacquard, detil hiasan sareng seueur deui ...Maca deui»

  • waktos pos: 08-12-2022

    Du Shi Wei Ji Neng mangrupikeun salah sahiji carita 《Kahirupan——Tren Warna Baju Musim Semi sareng Usum Panas 》 Kota anu lega, kalemesan sareng kabébasan ngémutan kabutuhan jalma-jalma anu hoyong ngalegaan rasa sareng nikmati luar.Ieu draws on gagasan ti kota jeung protrudes hubungan warna thr ...Maca deui»

  • waktos pos: 08-11-2022

    Warna liat Warna liat didamel tina sistem warna bumi sareng hiji nada beureum lemes sareng haneut.Rarasaanna rada lemes sareng nyaman, masihan anjeun lapisan atom kulawarga anu haneut dina usum gugur sareng usum tiis.Pamakéan warna liat dina modél baju haneut nyaéta ngaliwatan karya wol ...Maca deui»

  • waktos pos: 08-11-2022

    Ksatria biru ngakibatkeun émosi deui waktos nonoman.Ieu teh seragam sakola jeung kageulisan taun éta.Ieu pamawa minuhan kalawan pikiran primér.Ksatria biru ngajadikeun baju haneut leuwih jelas energetic.Ieu bayaran leuwih perhatian kana rarasaan leungeun.Éta hartosna langkung seueur arti ...Maca deui»

  • waktos pos: 03-22-2022

    Tangerine: Jeruk asak nampilkeun gloss anu pikaresepeun dina panonpoé, mawa émosi anu haneut sareng amis.Rarancang baju haneut ngagunakeun benang sareng jahitan pikeun nyiptakeun éfék cahaya sareng smudge, nunjukkeun gerakan anu aktip., Kata Kunci: Gradient Blooms Effect Stitch Edge Ornament Letter ...Maca deui»

  • waktos pos: 03-09-2022

    kaayaan ayeuna ngagalura jeung teu saimbang, jalma anu longing f atawa mangsa nu bakal datang, énergi positip sarta optimism bursting kaluar terus, kasaimbangan anyar kudu digali urgently.Rasa pikagumbiraeun sareng kasenangan ngadorong kebangkitan wanda anu pikaresepeun, éksplorasi alam ...Maca deui»

  • Trend warna baju haneut barudak
    waktos pos: 04-23-2021

    Baju haneut barudak ogé narik dina usum ieu.Warna karang anu terang anu terang dianggo salaku alternatif pikeun beureum perayaan tradisional, biru pirus anu jelas ngimbangan dampak usum tiris sareng warna "musim semi / usum panas", sareng warna mentega anu haneut sareng lemes sampurna pikeun uni ...Maca deui»