Slate Rose– Tren warna baju haneut awéwé ( pasar dewasa)

Sabak Rose

Slate Rose asalna tina rasa khusus tina kelopak mawar.Tabrakan abu beureum sareng areng ngagali parasaan mikro sareng nyababkeun anjeun kana pamikiran sareng semedi.Desain grafis, tékstur kubus, benang anu endah dilebetkeun dina pamekaran modél baju haneut sareng ngajantenkeun warnana langkung terang.

Sabak Rose batang-1
Sabak Rose batang-2

Neuteup

Sabak acuk utamana nonjol dina pamakéan kematangan sarta gaya rahmat.Mawar kalayan nada kulawu nembongkeun rahmat sarta protrudes temperament sedate nu nembongkeun kematangan awéwé.Samentara éta, ros batu cocog pikeun ngagem retro sareng digabungkeun sareng calana kotak-kotak, pola pulo anu adil pikeun nunjukkeun saringan vintage tina batu tulis.

Sabak Rose batang-3
Sabak Rose batang-4

Sabak Rose- Ngembang felling

Gloss low benang buludru panjang tiasa nganyatakeun parasaan retro lemes anu bersih sareng temperament anu saé.Desain modél protrudes warna jeung tékstur rarasaan benang utamana ku kituna ngagunakeun profil dasar pikeun nyieun sagala-cocog item ieu set.Jenis benang mengembang:Lipan kawas Benang, plush, benang loop, benang bulu, mohair.

Sabak Rose batang-5
Sabak Rose batang-6

Slate Rose-- desain tatanén

Garis potong Rip, hollowing kaluar, stitching sulaman éléktronik, tatanén model nambahkeun kaéndahan euyeub rasa ka sabak ros.Nu ngatur tatanén tekenan kajelasan jeung detil.Jahitan sulaman éléktronik sareng garis kembang renda, jahit jahitan sareng karajinan, aranjeunna sadayana ngajantenkeun batu mawar katingal elegan sareng langkung kualitas.

Sabak Rose batang-7
Sabak Rose batang-8

Sabak acuk - Cardigan Leutik

Kolokasi grup warna anu sami langkung cocog pikeun produk tunggal sabak mawar salaku warna pop.Dina kardigan leutik pamekaran usum anyar, pulas babarengan, ngaitkeun tunggal, ngaitkeun anu endah sareng rinci ngeunaan laleur luhur nganyatakeun rasa anu saé tina sabak mawar; sabak mawar tiasa dianggo pikeun ngembangkeun kaos leutik belang supados protrudes desain belang.

Sabak Rose batang-10
Sabak Rose batang-11

Sabak ros--kaos jero

Fitur warna lemes tina batu tulis ros paling cocog pikeun nyieun produk jual panas--Kaos jero.Baju jero warna nétral masih klasik, sareng mawar batu tulis anu menonjolkeun watek perkenalan awéwé mawa lampu kilat sareng lapisan atom anu elegan pikeun kaos jero.Hollowing kaluar, fishing net, Jacquard Invisible, mosaics angin luhur, manajemén jéntré parsial tina undershirt protrudes rarasaan exquisite of sabak ros.

Sabak Rose batang-13
Sabak Rose batang-12

Slate rose-- Koordinat

Gray neutralized kacaangan acuk beureum jeung protruded deeply lemes kaéndahan acuk batu tulis.Janten, sabak mawar dianggo pikeun desain koordinat.Perlu diperhatoskeun yén pamekaran koordinat langkung perhatosan kana desain pola, ekspresi rasa benang sareng tingkat warna anu beunghar tina sabak mawar.

Sabak Rose batang-17
Sabak Rose batang-15
Sabak Rose batang-16

waktos pos: Aug-25-2022