Tren warna biru ksatria —— Baju haneut awéwé (Pasar Muda)

Ksatria biru ngakibatkeun émosi deui waktos nonoman.Ieu teh seragam sakola jeung kageulisan taun éta.Ieu pamawa minuhan kalawan pikiran primér.Ksatria biru ngajadikeun baju haneut leuwih jelas energetic.Ieu bayaran leuwih perhatian kana rarasaan leungeun.Éta hartosna atmosfir langkung artistik dina kaayaan retro.

benang mengembang-2
benang mengembang-6

Dina tampilan baju haneut usum anyar, Ksatria biru langkung nengetan gaya ngagem dina sistem warna anu sami, ngirimkeun rasa rumaja anu saé.Profil tambahan katingali sareng karasa longgar sareng nyaman, nyampur sareng rasa olahraga.Hideung, bodas sareng kulawu penting sabab nétralisasi rasa retro beurat ti Knight blue.Intersperse caang ngalir puseur rasa tur tetep leuwih kreatif.

benang mengembang-4
benang mengembang-11
benang mengembang-7

Model baju haneut usum anyar ngagunakeun benang mengembang pikeun nganyatakeun atmosfir beautifully kasaput biru Knight hartina jeung rarasaan haneut dina usum gugur jeung usum tiis.The bodkin rarasaan leungeun penting di dieu, ngajéntrékeun rarasaan retro ti Knight biru.ring anduk hipu akupungtur hartina pangaruh stereoscopic.Éta ogé hartosna téknologi anu saé.

benang mengembang-3

Baju haneut nengetan kinerja éfék manual.Sapertos seni jarum tina pangaruh nyulam leungeun, atanapi sulaman benang kandel sareng saterasna, anu tiasa nganyatakeun pangaruh manual retro kalayan saé.Gap tina splice antara blok warna jeung blok warna bisa narrowed ku jarum.

Sababaraha téknologi sapertos pewarna halo sareng pangaruh karusakan, aranjeunna gaduh rasa partisipasi anu beurat sareng nganyatakeun téknologi penting nyulam tangan retro.

benang mengembang-1
benang mengembang-10

Produk tunggal panas ----- Baju haneut

Ksatria biru langkung perhatian pikeun ngahalangan parasaan permukaan tina jas baju haneut.Jas baju haneut ningkatkeun desain blok warna sareng tapis aranjeunna.Candy strip bisa nganyatakeun beungeut block rarasaan kacida alusna, tapi merlukeun sababaraha karuksakan desain toleran tepi, atawa bisa dikedalkeun ku sababaraha blok teratur.

benang mengembang-5

Hot produk tunggal- Cardigan leutik

Desain kardigan leutik museurkeun kana penampilan warna anu lumayan.Wewengkon anu ageung sareng desain permukaan polos tiasa nganyatakeun rasa kasaput biru ksatria anu saé pisan.Prosés konci cardigan leutik butuh sababaraha ornamén kawas mutiara jeung seni linier sapotong hareup jeung saterusna, keu parasaan senior.

benang mengembang-13

Produk tunggal panas—— Baju haneut & rompi tanpa lengan

Ksatria biru utamana nekenkeun pamakéan ornamén, pangaruh tabrakan warna, bagian dina baju haneut tanpa leungeun baju, merlukeun sababaraha warna caang pikeun nyampur.Bisa ngaleupaskeun rarasaan biru ksatria biru jeung ngajadikeun sakabeh baju haneut leuwih caang jeung nyaman.

benang mengembang-8

waktos pos: Aug-11-2022