Taman Formal——Tren warna baju haneut awéwé (pasar dewasa)

Taman Formal

Héjo asalna tina vegetasi alam nembongkeun énergi kahirupan beurat.Taman Formal ngahijikeun konéng haneut kana héjo sareng nyiptakeun suasana anu lembut.Pangembangan gaya baju haneut ngagabungkeun tékstur kasar, Jacquard stripe, detil ornamén sareng metode saterasna pikeun ngawangun desain saderhana anu méwah sareng ningkatkeun detil tingkat.

warna baju haneut -1
kolor baju haneut-11

Neuteup

Pamakéan formal Garden dina modél baju haneut ngahijikeun warna alam kana kahirupan.Visi anu longgar sareng nyaman ngawangun rarasaan santai.Samentara éta, fitur ngeunaan tékstur stitch, detil ornamén, belang, géométri enrich gaya modél.Gaya pakean ningkat kusabab kolokasi warna anu sami.

warna baju haneut -3
warna baju haneut -4

Taman Formal-- Tekstur Kasar

Tekstur kasar mangrupikeun titik desain penting tina gaya baju haneut Jane Éropa sareng Taman Formal.Kerekan rarasaan métrik, kubus kasar, karakter kubus tiasa nunjukkeun tékstur pepelakan sacara alami.Profil model baju haneut utamana ngantebkeun komposisi jeung atmosfir santai.

warna baju haneut -6
warna baju haneut -5

Taman Formal- Jacquard belang

Stripe nunjukkeun rupa-rupa penampilan ngaliwatan téknologi Jacquard dasar.Pamakéan Taman Formal dina belang Jacquard nyodorkeun parasaan tingkat ku jahitan sareng benang.Pamakéan kasar ningkatkeun rasa tékstur belang.Benang fancy, benang mengembang némbongkeun usaha hipu ku husus sorangan.

kolor baju haneut-9
warna baju haneut -10
warna baju haneut -9

Taman Formal——Detail Ornamén

Taman dina gaya héjo cleaner, detil lokal hiasan hiasan ngaronjat gaya baju haneut tina kualitas exquisite.Rasa leungeun anyaman stitch rendered épék, Rendering sacara manual ngaropéa effect.Edge stitching atawa hiasan stitch nekenkeun garis struktur, ngajadikeun efisien rarancang Streamlined.

warna baju haneut-10
warna baju haneut -2

Taman Formal-- baju haneut tanpa leungeun baju

Formal Taman brings énergi pikeun kelir milik ragrag jeung usum tiis ngaliwatan nada warna haneut.Baju haneut item tunggal nekenkeun desain profil.Métrik rarasaan winch,Jacquard belang enrich gaya na detil desain ogé pentingna.Rincian mosaik tina saku, renda lemes, akupungtur sareng desain sanésna nyorot rasa anu hipu.Kalayan warna anu cocog atanapi gradién tingkat warna héjo vegetasi anu beunghar.

warna baju haneut-12
warna baju haneut-13
warna baju haneut-14

Taman Formal-- Leuwih tarik

Taman Formal di blus Dina blus sareng produk tunggal kalayan tekenan anu langkung ageung kana gambar gaya sareng desain detil.Detil rasa akupungtur pikeun meupeuskeun streak anu pikaboseneun sareng ngahijikeun Taman Formal pikeun ngajantenkeun santai pikeun modél.Hurup Jacquard, jarum kasar ngagunakeun tékstur anu langkung halus sareng rok pertandingan santai sareng sweater pullover sareng rasa santai anu rapih, langkung cocog pikeun mudik sapopoé.

warna baju haneut-15
kolor baju haneut-16

Taman Formal-- Cardigan

Jukut héjo anu rendered ku versi leupas tina aplikasi tipe kedul cozy tur nyaman.H-Line motong, jarum baju haneut digabungkeun jeung tékstur kasar pikeun nyieun olahraga profil.Knit rasa garis, panas rinci prosés pangeboran kayaning embellished atanapi sweaters nambahkeun kualitas exquisite, Rendering tékstur kualitas luhur.

kolor baju haneut-17
kolor baju haneut-19

waktos pos: Aug-25-2022