Du Shi Wei Ji Néng

Du Shi Wei Ji Neng mangrupikeun salah sahiji carita 《Kahirupan——Tren Warna Baju Musim Semi sareng Usum Panas 》 Kota anu lega, kalemesan sareng kabébasan ngémutan kabutuhan jalma-jalma anu hoyong ngalegaan rasa sareng nikmati luar.Ieu draws on gagasan ti kota jeung protrudes hubungan warna ngaliwatan kontras humoris tur nambahkeun elemen fungsi lampu nampilkeun kabebasan sampel, jarak yearning di hareup panon anjeun.Baju haneut lalaki draws on warna fungsi lampu ti kota pikeun manggihan bébas tur nyaman "Ruang pitulung Psikologis", alam mixes jeung kahirupan modern bageur nawaran reureuh di, ngarah dina gaya hirup elegan jeung rasional.

Du Shi Wei Ji Neng-11
Du Shi Wei Ji Neng-8

Wasabi ngagunakeun tabrakan warna pikeun nganyatakeun profil visual anu saé sareng inovatif anu gaduh ide desain anu jelas sareng taliti.Blanc de blanc nyiptakeun kurva spiral tina tékstur arsitéktur anu beunghar ku tékstur kembang anu dipintal jarum kasar sareng ngémutan ciri anu jelas ngeunaan rasionalisme urban.Pamakéan jahitan sareng desain garis berpola nyiptakeun lapisan atom warna anu fleksibel. Buff almond nyatakeun yén pamuda hoyong bébas sareng hirup santai ku kombinasi garis sampel sareng pola geometri.

Du Shi Wei Ji Neng-16
Du Shi Wei Ji Neng-19
Du Shi Wei Ji Neng-10
Du Shi Wei Ji Neng-4
Du Shi Wei Ji Neng-5
Du Shi Wei Ji Neng-18
Du Shi Wei Ji Neng-6
Du Shi Wei Ji Neng-17
Du Shi Wei Ji Neng-18

Buff almond dinamis sareng alami gaduh desain tabrakan warna sareng henteu aya tingkat anu fleksibel.Garis kurva basajan protrudes rarasaan olahraga disumputkeun dina gaya bisnis.Kombinasi anu saé tina garis sareng pesawat ngajantenkeun baju haneut lalaki langkung bébas sareng santai sareng nambihan ideu rasionalisme urban.

Du Shi Wei Ji Neng-3
Du Shi Wei Ji Neng-17
Du Shi Wei Ji Neng-16

Wasabi boga lebu senior sorangan nu expresses jelas rarasaan lemes.Baju haneut lalaki ngagunakeun lawon anyaman caang pikeun ngagabungkeun jeung cet, protruding pangaruh design elemen fungsi lampu.Jahitan endah anu karasaeun saé kedah difokuskeun dina usum hareup.

Du Shi Wei Ji Neng-13
Du Shi Wei Ji Neng-1
Du Shi Wei Ji Neng-10

Grayish blanc de Blanc brings arsitéktur frosted tékstur.Baju haneut lalaki protrudes garis arsiték rasional rarasaan ngaliwatan desain tabrakan warna.Kulit enriches leungeun rarasaan tingkat baju haneut lalaki.Jahitan kerung ngajantenkeun baju haneut lalaki menonjol tékstur garis arsitéktur sareng rarasaan anu endah.

Du Shi Wei Ji Neng-15
Du Shi Wei Ji Neng-12
Du Shi Wei Ji Neng-5

Beluga nonjolkeun lapisan atom warna anu rapih sabab desain jacquard anu caang.Baju haneut lalaki ngabentuk garis berpola kalayan perasaan ngagaur sareng protrudes temperament rapih ngaliwatan robahan benang.Megatkeun fitur warna tina beluga tur nambahkeun rarasaan rapih ku ngagunakeun luster logam sorangan.

Du Shi Wei Ji Neng-7
Du Shi Wei Ji Neng-14
Du Shi Wei Ji Neng-20

waktos pos: Aug-12-2022