Warna liat — trend warna baju haneut awéwé (pasar dewasa)

Warna liat

Warna liat dijieun tina sistem warna bumi sareng hiji nada beureum lemes sareng haneut.Rarasaanna rada lemes sareng nyaman, masihan anjeun lapisan atom kulawarga anu haneut dina usum gugur sareng usum tiis.Pamakéan warna liat dina modél baju haneut nyaéta ngaliwatan karya wol, téknologi rinci pikeun nyiptakeun desain anu saé.Kaos jero, tarik sareng kardigan mangrupikeun produk tunggal anu difokuskeun kana pamekaran.

Warna liat-3
Warna liat-6

Pamakéan liat dina baju haneut awéwé nganggo kombinasi kolokasi warna bumi dina acara pakean usum gugur sareng usum tiis.Pamakéan sistem warna anu sami atanapi bodas haneut nyiptakeun suasana anu haneut pikeun kolokasi warna sadayana.Model baju haneut utamana museurkeun kana loosen desain produk tunggal.Tekstur kubus ngawangun penampilan anu lumayan anu tiasa dirasa langsung.

Warna liat-5
Warna liat-7

Benang ngagunakeun model baju haneut usum anyar leuwih perhatian pikeun nganyatakeun rasa haneut warna liat ngaliwatan touch buludru.Benang nganggo buludru Mohair sareng Mink janten langkung utami.Sababaraha jahitan sapertos Maojinxiu peryogi langkung perhatian kusabab éta tiasa nyiptakeun rasa gebu.Desain akupungtur baju haneut mindahkeun pusat pikeun ngawangun tékstur tilu diménsi ku jarum kandel.

Warna liat-4
Warna liat-12

rinci / arah prosés

Desain produk tunggal baju haneut museurkeun kana rasa benang kasmir, rasa kaku sareng lemes tina produk tunggal.Samentara éta, ngagunakeun prosés jéntré perlu perhatian leuwih.Pamakéan prosés pangeboran panas ngajadikeun baju haneut leuwih caang jeung protrudes softness warna liat handapeun cahaya panonpoe.Ornamén stitch parsial protrudes rinci akalna.Desain jacquard Demotic dina modél ieu ngawangun penampilan modéren ku pola géométri.

Warna liat-9

Produk tunggal panas - kaos jero

Pamakéan warna liat dina kaos jero nyiptakeun produk tunggal anu mangpaat.Desain modél ningkatkeun gaya darajat hipu ku tabrakan warna parsial, ornamén logam, hiasan badge.Desain jahitan geometri dina baju haneut ningkatkeun rasa tékstur.

Warna liat-2
Warna liat-10

Produk tunggal panas-- Slipover

Desain warna liat dina slipover nyiptakeun lapisan atom haneut dina usum gugur sareng usum tiis ku benang mengembang.Desain belang glitter hiasan, pola geometri jeung saterusna enrich rasa modél ieu.Pamakéan cross hawse parsial unsymmetrical ningkatkeun rasa tékstur baju haneut.Pola géométri demotik nyiptakeun penampilan méwah modéren sareng hampang ku prosés pangeboran panas, raos langkung kreatif.

Warna liat-14
Warna liat-11

Produk tunggal panas—— Baju haneut kandel

Desain baju haneut kandel langkung perhatian pikeun nyiptakeun rasa kandel sareng kaku sareng mulus ku benang sareng jahitan.Loosen modél H nyaéta kreasi utama desain baju haneut.Ngagunakeun rasa twisted tina jumlah terapi kembang jeung benang mengembang jadi penting.Pola geometri nyiptakeun penampilan anu jelas sareng ningkatkeun desain baju haneut.

Warna liat-1
Warna liat-13

waktos pos: Aug-11-2022