Serat

  • 1/0.3NM 100% poliéster sareng katun poliéster 2CM Kaos oblong benang Benang benang DIY rajutan tangan

    1/0.3NM 100% poliéster sareng katun poliéster 2CM Kaos oblong benang Benang benang DIY rajutan tangan

    Barang: T-SHIRT BENANG
    Serat: 100% poliéster.Atawa poliéster jeung katun
    Beuratna nyaéta: 150gram = 45M, sareng rubakna 2CM. Ieu cocog pikeun jarum ukuran 8.0MM, Ukuran kait Crochet: 7.0MM.Lawonna nyaman, tahan nyusut, tahan luntur, teu aya bau, sareng gampang dikumbah.Éta tiasa dibungkus 400 gram per

  • 1 / 3.1NM merino wol adun Domba benang buluan Pikeun Nyulam Sweater

    1 / 3.1NM merino wol adun Domba benang buluan Pikeun Nyulam Sweater

    Barang: Benang bulu domba

    Serat: 16% nilon 42% akrilik 42% wol

    Beurat: 1.75OZ / 50gram = 170YD / 155MT

    Benang serat wol merino premium .serat wol kualitas luhur dipilih teras ngadamel tékstur benang bulu bulu.

    Ieu jenis poliéster sherpa kawas benang, nu ngandung duanana bahan jieunan sarta wol merino alam, sampurna achieving ingetan kahaneutan tina poliéster sherpa.Éta langkung haneut, langkung nyaman sareng bulu anu langkung padet tibatan 100% poliéster sapertos kasmir di pasar.Kami milih serat wol Merino kualitas luhur pikeun kasmir kami, anu ngandung 42% eusi wol.Urang Tujuan jadi profésional dina kualitas sarta meunang reputasi pasar;Poliéster sherpa diulas ku kahaneutan na, tapi tanpa rasa fashion;Pakéan sareng asesoris anu didamel tina poliéster sherpa parantos janten barang panas dina usum gugur sareng usum tiis.

  • 4/12NM DIY nyulam benang katun susu 4ply pikeun orok

    4/12NM DIY nyulam benang katun susu 4ply pikeun orok

    Ngaran: Benang katun Susu orok Serat: 60% katun 40% akrilik susu
    beuratna 40 gram = 115 méter.
    Ieu benang dasar pisan. Kami gaduh benang katun susu 5ply 6ply 7ply 8ply ogé. Sareng sadaya warnana tiasa.Bahanna nyaéta katun susu kualitas luhur. Kalayan sentuhan anu lembut sareng haneut.

  • Premier 100% Benang serat Tutuwuhan Raffia DIY ngadamel benang rajutan crochet

    Premier 100% Benang serat Tutuwuhan Raffia DIY ngadamel benang rajutan crochet

    BARANG: KERTAS RAFFIA BENANG
    SERAT: 100% BENANG kertas
    Beurat: 3.5OZ / 100GRAM = 437YD / 400MT
    Benang raffia dijieunna tina serat kai panjang saratus persen, sahingga teu ukur vegan jeung biodegradable, tapi ogé panolak cai jeung gancang-drying.