FAQs

FAQ

Patarosan remen ditanya

1. Dupi anjeun ngarojong OEM?

Leres, kami nawiskeun OEM ka sadaya klien, ngahasilkeun dumasar kana desain khusus, logo pribadi, Ukuran sareng labél.

2. Kumaha urang bisa meunang sampel?

Sampel anu aya pikeun quanlity.Cheking&sampel custom pikeun pre-view téh sadayana avaliable.Please kirimkeun kami karya seni anjeun & sarat lengkep, urang bakal mariksa & meunang deui you.If anjeun peryogi sampel kalawan alable.we anjeun bakal ngecas lable piring-nyieun fee.

3. Naon istilah pembayaran anjeun?

Western Union, Paybal, T/T, Jaminan Perdagangan sayogi.

4. Kumaha ngeunaan pengiriman barang?

Express, laut atawa hawa anu avaliable.We bakal provice metoda pangiriman kinerja ongkos tinggi pikeun rujukan anjeun.

5. Kumaha ngeunaan speed respon anjeun?

Tim kami diwangun ku sakelompok jalma anu rajin sareng giat, damel 24/7 pikeun ngabales patarosan klien sareng patarosan sadaya waktos.Paling masalah bisa direngsekeun dina 12 jam.

6. Dupi anjeun gaduh Desain Anyar sorangan

Desainer urang sorangan bakal masihan anjeun gaya benang anyar unggal bulan, sarta sakabéh salesman urang gaduh leuwih ti tilu taun di Lapang ieu.Urang tiasa ngajaga kontrol anu saé pikeun unggal pesenan anu urang laksanakeun sareng ngabantosan palanggan pikeun ngalegaan pasarna.

7. Naon rupa klien anjeun ngawula?

Kami mangrupikeun supplier seueur konsumén khusus, sapertos LANAS, AUSSPINNES.Janten urang terang kumaha carana ngontrol warna, kualitas, waktos pangiriman.Sakapeung urang muka gaya anyar babarengan.

Kami ogé supplier pikeun supermarket badag, kayaning NKD, KIK, sarta DAISO.Kami wawuh pisan pikeun ngontrol seueur warna, tanda pengiriman rumit sareng palabuhan anu béda.Samentara éta, urang mindeng masihan konsumén urang leuwih bongbolongan pikeun pasar kayaning naon ngajual pangalusna, naon anyar pikeun fashion, jsb.

Rék gawé bareng jeung urang?