Benang fancy

  • 1/2.3NM 10% Yak 60% katun 30% poliéster yak benang crochet wol

    1/2.3NM 10% Yak 60% katun 30% poliéster yak benang crochet wol

    Barang: benang buluan yak
    Serat: 10% Yak 60% katun 30% poliéster
    Beurat: 3.5OZ / 100gram = 210YD / 230MT
    Hiji Skein nyaéta 100g, sakitar 230 Méter, Bahan: 10% Yak 60% katun 30% poliéster

  • 2.8NM spasi dyed mohair sikat benang wol nyulam benang

    2.8NM spasi dyed mohair sikat benang wol nyulam benang

    Item: Mohair Knop Brushed benang

    Serat: 6% Nylon7% Poliéster24% Mohair24% Wol39% Acrylic          

    Ieu milik jenis benang fancy.Benang fancy boga panjang pondok, tatu pageuh, sarta knots leutik disebarkeun dina benang dasar.Hal ieu dicirikeun ku lampu sareng transparan, haneut sareng nyaman, lemes sareng plump.Éta mangrupikeun produk kualitas luhur pikeun ngadamel lawon baju haneut kelas luhur.Benang Mohair alami dianggo sareng bahan baku sanés pikeun ngadamel benang Mohair Knop Brushed;salaku jalma nengetan leuwih kana ganti baju, benang high-end ieu laun-laun asup kana kahirupan kalolobaan jalma.

  • 2/16NM 1/16NM 70% super halus Angora mink bulu benang rajut

    2/16NM 1/16NM 70% super halus Angora mink bulu benang rajut

    Ngaran: Mewah Mink bulu angora benang beurat: 2/14NM 100gram = 700meter
    Serat: 70% BULU KENCI ANGORA 30% Polimaida .
    Ieu mangrupikeun benang anu méwah, éta ngan ukur tiasa nyeuseuh leungeun kalayan ati-ati, Kering datar atanapi dibersihkeun garing di fasilitas anu gaduh pangalaman dina serat ieu.

  • Kualitas luhur fancy 1MM 2MM 100% poliéster Sequine benang

    Kualitas luhur fancy 1MM 2MM 100% poliéster Sequine benang

    Barang: Sapotong manik tina benang

    Serat: 100% Poliéster

    Benang sequin nyaéta benang nyulam sequin dijieunna tina spinning fancy, nu anyar jeung fashionable.Sequins tiasa dipilih dina sababaraha warna, sareng tiasa digabungkeun sareng benang naon waé pikeun éfék pésta anu langkung saé.Produk benang ieu mangrupikeun benang nyulam anu populer ayeuna.Produkna novél, unik sareng pribadi, anu disukai ku désainer senior di bumi sareng di luar negeri.

    Beungeutna mulus, warnana ngagurilap alami, henteu gampang nyusut, sareng sesah dirasa.Kakuatan anu luhur, daya tahan anu hadé sareng résistansi ngagem, lebu sareng praperties antifouling, henteu gampang pilling, gampang dibersihkeun sareng dikumbah.

  • 1 / 3.8NM 100% Mercerized silky katun benang Benang crochet leungeun

    1 / 3.8NM 100% Mercerized silky katun benang Benang crochet leungeun

    Barang: benang katun mercerizing
    Serat: 100% katun Mercerized
    Beuratna: 1.4OZ/40gram=164YD/150MT
    Na cocog pikeun 4.0mm nyulam jarum atawa crochet hook ukuran: 3.0MM;
    2mm ketebalan 18stx24r = 4in / 10cm dina ukuran US8 / 5mm jarum nyulam
    Benang crochet katun silky Mercerized anu pangalusna di co

  • 1/13NM Superfine Nature Angora Mohair Wol panganyarna pikeun Nyulam Mohair Brushed Benang

    1/13NM Superfine Nature Angora Mohair Wol panganyarna pikeun Nyulam Mohair Brushed Benang

    Item: benang Mohair Brushed

    Serat: 32% Super kids Mohair 28% wol40% nilon

    Ieu mangrupakeun jenis benang wol, dicirikeun ku lampu, leupas jeung lemes.Ieu mangrupakeun produk kualitas luhur pikeun nyieun lawon fashion sedeng jeung luhur-grade.Hal ieu mindeng dipaké pikeun sikat benang dina benang fancy.Mohair anu hampang sareng mengembang.Kalawan gloss unik sarta droop alam, éta lemes, plump sarta pohara haneut.Ieu warms up dina sadetik.Rasana sapertos permen kapas, sareng luar biasa hampang nalika anjeun ngagemna.