Taros Kami

Shanghai Hoyia Tekstil Co., Ltd.

Alamat

Kamar 533, Gedong B, No.5808 Jalan Shenzhuan,

Distrik Songjiang, Shanghai, Cina

Telepon

Penjualan: 8615216806663

Rojongan: 8615216806669

Jam-jaman

Senén-Jumaah: 9am ka 6pm

Saptu,Minggu: Tutup

Google Maps

Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami