Profil Perusahaan

URANG

PERUSAHAAN

10
11
12

Shanghai Hoyia Tekstil Co., Ltd.

Shanghai Hoyia Tekstil Co., Ltd.dumasar di Shanghai, Cina.Urang ngagabungkeun R&D, produksi, jualan jeung dagang babarengan pikeun nawarkeun pertengahan ka luhur-tungtung knitted yarns fancy.Unggal taun, urang buka paméran béda di imah jeung di mancanagara owning sababaraha konsumén ti merek luhur.Kami bangga dina sistem manajemen kualitas lengkep sareng ilmiah (QMS), téknologi anu kuat sareng kamampuan R&D.Urang ngajadikeun kualitas produk prioritas kahiji urang, kitu ogé minuhan tungtutan customer sarta analisa tren pasar, fokus leuwih dina panalungtikan sarta pamekaran produk anyar, ngarah pasar benang fancy.

Produk utama kami nyaéta sagala jinis benang anu énggal sapertos benang napping, benang loop, benang bulu, benang pita, benang semprot, benang Islandia, benang beuteung ageung, benang lipan, benang ripple, benang ping-pong, benang lantera sareng dicelup rohangan. benang, nu mangrupakeun kombinasi akalna tina rupa-rupa bahan baku kayaning katun, hemp, sutra, wol, acrylic, poliéster, viscose, chinlon, sarta nilon.Sadaya produk urang seueur diterapkeun dina industri nyulam sareng tékstil bumi anu ngadamel baju haneut, sarung tangan, syal, topi sareng syal, jsb. dunya.

Kalayan tujuan "henteu nyeri pikeun nyumponan tungtutan palanggan", kami tujuanana ngahijikeun sadaya sumber daya industri pikeun nawiskeun produk anu saé sareng jasa anu pangsaéna ka para nasabah.Kami ngarepkeun gawé bareng anjeun pikeun masa depan anu cemerlang.

Perusahaan kami ngagaduhan insinyur profésional sareng staf téknis pikeun ngajawab patarosan anjeun ngeunaan masalah pangropéa, sababaraha kagagalan umum.Jaminan kualitas produk urang, konsési harga, patalékan ngeunaan produk, Mangga ngarasa Luncat ngahubungan kami.
Kualitas produk kami mangrupikeun salah sahiji masalah utama sareng parantos diproduksi pikeun nyumponan standar palanggan."Layanan sareng hubungan palanggan" mangrupikeun daérah penting anu kami ngartos komunikasi anu saé sareng hubungan sareng palanggan kami mangrupikeun kakuatan anu paling penting pikeun ngajalankeun éta salaku bisnis jangka panjang.

Kami paduli kana unggal léngkah jasa kami, ti seleksi pabrik, pamekaran & desain produk, negosiasi harga, pamariksaan, pengiriman ka pasar.Kami parantos ngalaksanakeun sistem kadali kualitas anu ketat sareng lengkep, anu ngajamin yén unggal produk tiasa nyumponan syarat kualitas konsumén.Sajaba ti éta, sakabéh produk urang geus mastikeun inspected saméméh kiriman.Kasuksésan Anjeun, Kamulyaan Kami: Tujuan kami nyaéta pikeun ngabantosan para nasabah ngawujudkeun tujuanana.Kami ngalakukeun usaha anu hébat pikeun ngahontal kaayaan win-win ieu sareng ngabagéakeun anjeun pikeun gabung sareng kami.

Toko Gambar Témbongkeun

4
5
2
3
1
6

Sagalana Anjeun Hoyong Nyaho Ngeunaan Kami