Palet warna

  • 20 kelir fashion Gradién belang Winter borongan nyulam benang wol

    20 kelir fashion Gradién belang Winter borongan nyulam benang wol

    Tekstil Shanghai Haoya mangrupikeun produsén benang nyulam borongan sareng khusus dina produksi benang hawa gradién.Aya dua spésifikasi: 3.3Nm sareng 6Nm.Benang hawa gradién kami, dijieunna tina 58% akrilik, 29% poliéster, 9% nilon, 4% wol, caang dina warna, lampu jeung haneut, mere rasa lemes sareng nyaman.Hal ieu dyed merata, beautifully rangkep, cocog pikeun jarak jauh angkutan peuntas laut.Ogé, éta sayogi dina sababaraha pilihan warna gradién.Masing-masing diwangun ku 2 ~ 4 warna tunggal, sareng kombinasina ngahasilkeun penampilan visual anu siga katumbiri, anu saé pisan.

  • Kualitas luhur Multicolor 1/6 NM Semprot benang wol benang dicampur pikeun nyulam

    Kualitas luhur Multicolor 1/6 NM Semprot benang wol benang dicampur pikeun nyulam

    Dina sagala benang di gugur jeung usum tiis, benang semprot hawa relatif unik.Benang semprot hawa boga ingetan panas hadé tur profil.Karasa empuk lembut.Ieu bisa dirancang leuwih lega.Sababaraha merek ogé resep kana benang semprot hawa, anu tiasa dirarancang kana pola tékstur.