Sikat benang

  • 20 kelir fashion Gradién belang Winter borongan nyulam benang wol

    20 kelir fashion Gradién belang Winter borongan nyulam benang wol

    Tekstil Shanghai Haoya mangrupikeun produsén benang nyulam borongan sareng khusus dina produksi benang hawa gradién.Aya dua spésifikasi: 3.3Nm sareng 6Nm.Benang hawa gradién kami, dijieunna tina 58% akrilik, 29% poliéster, 9% nilon, 4% wol, caang dina warna, lampu jeung haneut, mere rasa lemes sareng nyaman.Hal ieu dyed merata, beautifully rangkep, cocog pikeun jarak jauh angkutan peuntas laut.Ogé, éta sayogi dina sababaraha pilihan warna gradién.Masing-masing diwangun ku 2 ~ 4 warna tunggal, sareng kombinasina ngahasilkeun penampilan visual anu siga katumbiri, anu saé pisan.

  • Warna permen 1/7.6NM akrilik poliéster spandex dicampur benang sikat fancy pikeun nyulam

    Warna permen 1/7.6NM akrilik poliéster spandex dicampur benang sikat fancy pikeun nyulam

    Barang: Benang digosok

    Serat: 65% Acrylic22% Warna-warni Poliéster3% Spandex

    Tilu serat anu dicampur lajeng prosés roughening dipaké pikeun nyieun beungeut baju haneut pinuh ku sare waktu beurang lemes.Karasa lemes sareng kentel.Sigana pinuh jeung haneut.Benang warna permen éndah anu masihan kahaneutan iridescent.Seragam, benang elastis cocog pikeun pabrik knitwear garment.pola diversified, pakéan caang, élastisitas sarta pelestarian kahaneutan pohara alus.