4/12NM DIY nyulam benang katun susu 4ply pikeun orok

Katerangan pondok:

Ngaran: Benang katun Susu orok Serat: 60% katun 40% akrilik susu
beuratna 40 gram = 115 méter.
Ieu benang dasar pisan. Kami gaduh benang katun susu 5ply 6ply 7ply 8ply ogé. Sareng sadaya warnana tiasa.Bahanna nyaéta katun susu kualitas luhur. Kalayan sentuhan anu lembut sareng haneut.


Rincian produk

Tag produk

Panjelasan Produk

Henteu ngan ukur ngajual produk, tapi ogé produsén, kalayan kapasitas produksi 50,000 kilogram per bulan, sareng topi topi syal pikeun 100,000 potongan per bulan, sareng asesoris nyulam 500,000 lembar per bulan.

Kami nyayogikeun benang anu béda pikeun pangecér leutik sareng jasa distributor.Kami ageung kalebet desain benang sareng produksi benang, pamekaran produk, pembuatan adat sareng bungkusan khusus.
Hoyia mangrupakeun salah sahiji manufactures kawentar leungeun nyulam benang jeung nyulam produk jarum .We ngahasilkeun sarta ngadistribusikaeun produk leungeun nyulam pikeun AS, UK jeung pasar Éropa, kalayan rojongan kuat ti staf ngalaman tur manajemén kontrol produksi.
Shanghai Hoyia Textile Co., Ltd. dikenal salaku salah sahiji perusahaan anu paling kreatif dina widang benang nyulam di Cina.

Sareng hayu urang diajar ngeunaan benang katun susu ieu:

Benang dijieunna tina susu kualitas luhur sarta bahan baku katun, dyed héjo sarta ramah lingkungan, fiksasi warna sampurna, milkshake teu luntur, anti pilling teu leungit bulu, sarta teu ngarugikeun kulit hipu orok urang.Wol nyaeta seragam dina ketebalan, sarta produk rengse anyaman lemes jeung hipu, lemes sareng nyaman, sarta awét;

Éta benang jualan panas biasa kami, éta loba dipaké pikeun Carpets, bathrobes, caps, baju haneut orok jeung KIDS project.we sorangan leuwih ti 100 colors.Premium katun susu jeung lampu, lemes haneut noel.

Sadaya Sampel gratis

Paket: Dina bal 40g / 50G / 100G

Bubuka kaunggulan produk

1.Lampu/lemes/haneut.

2.Any warna tiasa OEM, 4PLY 5PLY 6PLY téh sadayana avaliable;

3. benang katun susu lemes

4.Joy karajinan leungeun dijieun hirup, Pantun Tweed penampilan

5.All sampel dina haratis

Modél produk

Gaya klasik Katerangan Katerangan
H11988 60% katun 40% susu akrilik 3GG 5GG 7GG
benang katun susu 9

H11988

benang katun susu 7

H11988

benang katun susu 4

H11988

benang katun susu 6

H11988

benang katun susu 3

H11988

benang katun susu 5

H11988

benang katun susu 11

H11988

benang katun susu 12

H11988

Lembaran Warna

Urang sorangan leuwih ti 80 kelir siap, sarta sagala ukuran bal tina 40-200gram bisa custom made.Our cara pakcage biasa nyaeta 50gram per bal ngeunaan 150meters tiap hiji, bungkusan hadir kalawan 10balls dina kantong PP, sarta 15bags kana hiji karton.

1

Skenario Aplikasi éksténsif

Ieu mangrupikeun benang anu klasik pisan, cocog pikeun nagara mana waé, jalma naon waé, tiasa ngadamel rupa-rupa produk DIY buatan tangan anu béda.

benang katun susu1
benang katun susu2
benang katun susu4
benang katun susu5
benang katun susu6 必选图

  • saméméhna:
  • Teras:

  • Produk patali