2/16NM 1/16NM 70% super halus Angora mink bulu benang rajut

Katerangan pondok:

Ngaran: Mewah Mink bulu angora benang beurat: 2/14NM 100gram = 700meter
Serat: 70% BULU KENCI ANGORA 30% Polimaida .
Ieu mangrupikeun benang anu méwah, éta ngan ukur tiasa nyeuseuh leungeun kalayan ati-ati, Kering datar atanapi dibersihkeun garing di fasilitas anu gaduh pangalaman dina serat ieu.


Rincian produk

Tag produk

Panjelasan Produk

Sareng hayu urang diajar ngeunaan serat mewah ieu.

A s mewah benang serat angora, éta jadi teuas pikeun manggihan kualitas luhur Angora.Conto luhung tina Angora, diolah lengkep béda jeung kalayan jenis pisan béda tina benang Angora salaku produk rengse.

eta lemes combed kaluar tina kelenci, lajeng dipintal.Angora ieu mewah pisan, seratna panjang pisan sareng halona endah pisan.

Warnana lincah, murni, sareng anca sareng teu aya tonality - ngan ukur warna murni sareng angora anu lembut.Ieu mangrupikeun angora anu saé pikeun shrugs sareng baju haneut sakedik, sareng saé nalika digabungkeun sareng serat sanés, sapertos kasmir murni atanapi merino, sareng sutra jsb.

Punten perhatikeun-henteu sadayana Angora sami-Angora urang, saé pisan!Serat méwah decadent Ieu asalna dina rupa-rupa anca, nuansa luminous-sangat haneut jeung inti kerung, Serat sorangan ogé pohara alus (10-18 microns) pikeun benang Angora Fuzzy.Éta langkung hampang tibatan benang hawa sareng karasaeun mewah kana kulit, sareng mangrupikeun paporit pikeun cowls, topi, sarung tangan sareng syal.

Kaunggulan produk

1.sangat haneut kalawan inti kerung
2. Éta torek ti benang hawa sarta karasaeun sumptuous ngalawan kulit
3. Warna anu vibrant, murni, jeung anca;
4. éndah lamun digabungkeun jeung serat séjén

Modél produk

Gaya klasik Katerangan Aplikasi
H10614 15%AG5%W30%VIS50%NY 3GG 5GG 7GG
H11641 15%AG5%W30%VIS50%NY 3GG 5GG 7GG
#Angora benang 10614 (16)

H10614

#Angora benang 10614 (17)

H10614

benang Angora H11641-10

H11641

benang Angora H11641-7

H11641

Lembaran Warna

leuwih ti 60 kelir geus siap ngilikan jeung anjeun bisa custom dijieun warna sorangan also.we nahan sakabeh warna maranéhanana jeung layanan stock.

1-Hoyia-H11641-Angora-1
1-Hoyia-H11641Angora-2

Skenario Aplikasi éksténsif

Serat sorangan ogé pohara alus (10-18 microns) pikeun benang Angora Fuzzy.Éta langkung hampang tibatan benang hawa sareng karasaeun mewah kana kulit, sareng mangrupikeun paporit pikeun cowls, topi, sarung tangan sareng syal.

#Angora benang 10614 (41)
#Angora benang 10614 (29)
H11641-6
H11641-9

  • saméméhna:
  • Teras:

  • Produk patali