1 / 3.8NM 100% Mercerized silky katun benang Benang crochet leungeun

Katerangan pondok:

Barang: benang katun mercerizing
Serat: 100% katun Mercerized
Beuratna: 1.4OZ/40gram=164YD/150MT
Na cocog pikeun 4.0mm nyulam jarum atawa crochet hook ukuran: 3.0MM;
2mm ketebalan 18stx24r = 4in / 10cm dina ukuran US8 / 5mm jarum nyulam
Benang crochet katun silky Mercerized anu pangalusna di co


Rincian produk

Tag produk

Panjelasan Produk

Sareng hayu urang diajar ngeunaan serat benang crochet katun mercerizing ieu:

Benang crochet katun silky dijieunna tina katun lila-pokok Xinjiang dipilih.Ngaliwatan prosés mercerization, rarasaan Fuzzy tina benang katun dihapus, sarta tékstur produk dipikagaduh ka extent greatest.Produk ieu moal pil, luntur sareng teu aya rambut lesot.Éta breathable sareng ramah kulit.Sutra lemes sareng tiis, ampir saé sapertos sutra asli.Karasa lemes sareng nyaman.Cai mibanda warna pinuh sarta luster pikaresepeun.Prosés mercerization méré benang warna luar biasa tur Sheen nu lepas ngaliwatan sababaraha siklus nyeuseuh.Alami euweuh stimulasi, sadaya musim;Katun murni mangrupikeun pilihan anu pangsaéna pikeun orok anu kulitna hipu.Alatan pamakéan bahan baku katun tinggi-grade na dyes tinggi-grade na bahan bantu sejen, sarta sanggeus runtuyan prosedur processing ketat, katun mercerized bisa dianggap salaku katun pangalusna.Ieu nahan kaunggulan alam katun murni kayaning softness, kanyamanan sarta nyerep Uap.Cai mibanda fungsi antibiosis jeung deodorization.Toél téh nyaman lamun datang dina kontak jeung awak manusa, jadi geus lila favored ku jalma.

Bubuka kaunggulan produk

1. Ningkatkeun kinerja dyeing.Cai mibanda warna caang jeung teu gampang diudar;

2. Benang crochet katun silky boga luster umum lawon sutra.Bisa nyerep Uap, karasaeun lemes sareng nyaman.Cai mibanda fungsi antibiosis jeung deodorization

3. Ukuran benang crochet katun silky relatif stabil kalayan rarasaan nongkrong alus jeung ngaronjat kakuatan benang, nu teu gampang pikeun megatkeun;

4. Benang katun silky nyaeta kaku tur mulus tur mibanda kinerja anti wrinkle alus.Teu gampang pil na wrinkle.

Modél produk

Gaya klasik Katerangan Aplikasi
H11986 100% katun Mercerized

3GG 5GG 7GG

2

H11986

1

H11986

7

H11986

8

H11986

6

H11986

5

H11986

4

H11986

9

H11986

Warna produk

Milih tina rupa-rupa 15 multi kelir sarta 20 kelir padet. Nurutkeun kana kelir populér usum panas 2021, désainer taliti dirancang 15 kelir gradién, unggal grup warna bisa anyaman pikeun nyieun hiji bentang béda, wanda béda, unggal grup warna pikeun nyieun. lawon béda, anu unik.

1
2
3

Skenario Aplikasi éksténsif

benang crochet katun silky Sampurna pikeun nyieun garments Pantun, decor imah, mandi jeung dapur Asesoris, jeung barang keur orok jeung barudak;pikeun leungeun nyulam sweaters, sarung, scarfs, shawls jeung barudak DIY proyék kids.

Benang katun sutra 1
16
5
7
1593502069(1)

  • saméméhna:
  • Teras:

  • Produk patali