1/24NM jeung 6/24NM 100% Linen 6ply 7ply 8ply mesin leungeun nyulam crochet benang

Katerangan pondok:

ITEM: benang linen alam murni
Serat: 100% linen
Beurat: 3.5OZ / 100GRAM = 437YD / 400MT
100% benang linen. Jumlah Benang: 9.5Nm-36Nm.serat pondok 9,5Nm-15Nm.serat panjang 13Nm--36Nm.semi bleached & warna alam.


Rincian produk

Tag produk

Panjelasan Produk

Benang linen dijieunna tina serat linen.Serat linen mangrupakeun jenis serat alam langka, akuntansi pikeun ukur 1,5% tina total serat alam.Kusabab alam, primitif, langka, warna alam jeung ciri mulya, éta katelah "ratu serat serat alam".Éta ngagaduhan fungsi pangaturan suhu, anti alergi, anti statik sareng anti baktéri.Kusabab linen ngabogaan higroscopicity alus sarta bisa nyerep nepi ka 20 kali beurat sorangan cai, linen karasaeun garing.Ieu nyerep Uap jeung dissipates panas, sarta ogé boga fungsi kasehatan, bacteriostasis, antifouling, antistatic, anti-ultraviolet.Sajaba ti éta, pangaruh retardant seuneu na alus teuing.Linen mangrupikeun tutuwuhan tina kulawarga Seungit, anu tiasa ngaluarkeun seungit anu samar.Jadi benang linen alus tapi mahal.Salaku paparan jangka panjang sinar ultraviolét bakal ngarugikeun kaséhatan urang.Hémiselulosa anu dikandung dina produk tékstil linen nyaéta zat anu pangsaéna pikeun nyerep ultraviolét.Kanyataanna, hémiselulosa mangrupa selulosa immature.Serat linen ngandung leuwih ti 18% hémiselulosa, sababaraha kali leuwih luhur ti serat katun.Nalika dipaké salaku pakean, éta ngajaga kulit tina sinar ultraviolét.Dina suhu kamar, pakean linen tiasa ngadamel suhu nyata awak turun 4-5 derajat, ku kituna katelah "AC alam".Serat alam murni, ramah-kulit, kirang hairiness, drape, sarta cocog warna unik geus jadi kahiji. pilihan pikeun konsumén di cinyusu jeung usum panas.

Bubuka kaunggulan produk

Kakuatan 1.High, nyerep Uap alus, konduksi panas sarta perméabilitas hawa

Warna 2.Bright, luster alam alus, teu gampang diudar sarta ngaleutikan

3.Rarasaan tiis unik.Teu karasa lengket lamun ngesang

4.Dry ngarasakeun, wrinkle-bukti sarta ironing bébas

5.Natural antibakteri, anti mite, deodorant, anti statik, benang linen kualitas luhur

Modél produk

Gaya klasik Katerangan Aplikasi
H11746 6/24NM 100% Linen 5GG 7GG 12GG
#H11746 BENANG LAIN (19)

H11746

#H11746 BENANG LAIN (14)

H11746

#H11746 BENANG LAIN (10)

H11746

#H11746 BENANG LAIN (6)

H11746

#H11746 BENANG LAIN (4)

H11746

#H11746 BENANG LAIN (1)

H11746

#H11746 BENANG LAIN (2)

H11746

#H11746 BENANG LAIN (20)

H11746

Warna Témbongkeun

Alami 100% benang linen .leuwih ti 100 benang tunggal 1/24NM stock avaliable.and sply 6ply 7ply 8ply bisa custom dijieun.

H11746_04
H11746_05

Skenario Aplikasi éksténsif

Benang linen mangrupikeun benang anu dilakukeun ku cara ngarajut sareng mesin, anu tiasa dianggo pikeun ngadamel baju haneut, mesin sirkular, sareng sagala jinis produk nyulam tangan.Éta tiis sareng nyaman pikeun sagala jinis baju haneut, topi, simbut, sareng barang-barang buatan tangan.

BENANG LINEN 5
Benang LINEN4
benang linen 3
benang linen 3

  • saméméhna:
  • Teras:

  • Produk patali