1/2.3NM 10% Yak 60% katun 30% poliéster yak benang crochet wol

Katerangan pondok:

Barang: benang buluan yak
Serat: 10% Yak 60% katun 30% poliéster
Beurat: 3.5OZ / 100gram = 210YD / 230MT
Hiji Skein nyaéta 100g, sakitar 230 Méter, Bahan: 10% Yak 60% katun 30% poliéster


Rincian produk

Tag produk

Panjelasan Produk

Wol yak nyaéta wol yak.Karasa lemes, lemes sareng haneut.Éta gaduh kakuatan serat anu luhur sareng résistansi korosi.Éta ramah lingkungan, waterproof, windproof, Uap-bukti jeung lampu-nyerep.Wol dijieun sanggeus motong jeung combing.Wol yak dikumpulkeun sataun sakali, sareng ngahasilkeun wol taunan yak dewasa nyaéta 1.17 ~ 2.62kg.Beurat yak ngora nyaéta 1.30 ~ 1.35kg, anu wol kasar sareng wol halus satengahna.Wulu yak halus pisan, melengkung teu teratur, sareng sisikna dilipat pageuh dina cincin.Cai mibanda luster lemes, élastisitas kuat sarta touch lemes.Wol yak combed, nu bisa dipaké salaku bahan baku tékstil, ngan akun pikeun ngeunaan 10% tina total wol yak.Rareness na bisa ditempo.Henteu masalah kualitas atanapi langkana, éta tiasa dibandingkeun sareng kasmir, bahan baku tékstil kelas luhur.

Ieu mangrupikeun benang bulu Tweed yak klasik urang. anu hirup di dataran luhur langkung ti 3000 méter Cina.Bulu padet dina awakna pisan haneut, anu bisa pretect kulitna tina katirisan dina lingkungan minus 40 derajat. Jadi bulu Yak 30% warmer ti bulu merino, sarta 5% warmer ti cashmere. Jeung ayeuna, beuki loba jalma. sapertos benang yak.Tapi benang ieu terbatas pisan, janten sesah kéngingkeun rambut yak premium. Urang ngawangun kerjasama anu panjang sareng ranch yak. ​​Janten urang tiasa kéngingkeun rambut yak garis luhur unggal taun.

Sareng pikeun benang ieu, kami ngarancang penampilan énggal sareng tweed, ku kituna tiasa dianggo pikeun Dewasa sareng murangkalih ngagem.

Bubuka kaunggulan produk

1. Lemes, mengembang jeung haneut.Langkung pentingna, résistansi ngagem sareng résistansi pilling langkung saé tibatan kasmir.

2. Good fastness warna, tangguh jeung teu gampang pikeun pil jeung ngaleutikan sanggeus dikumbah.

3.Soft jeung ramah-kulit

Kapasitas 4.The Yak wol saeutik.Top Yak wol cooperator oge supplier ekslusif loba merek benang.

Modél produk

Gaya klasik

Katerangan

Aplikasi

H10899

10% Yak 60% katun 30% poliéster

3GG 5GG 7GG

H10899 yak benang buluan (7)

H10899

H10899 yak benang buluan (6)

H10899

H10899 yak benang buluan (5)

H10899

H10899 yak benang buluan (4)

H10899

H10899 yak benang buluan (3)

H10899

H10899 yak benang buluan (2)

H10899

H10899 yak benang buluan (9)

H10899

Warna Témbongkeun

Dumasar kana warna populér ti sakumna dunya, kami parantos nyiptakeun 12 warna populér.Kami gaduh saham sapanjang taun, sareng produkna siap dikirimkeun iraha waé.Konsumén ogé tiasa milih bentuk sareng beurat bal anu aranjeunna pikaresep, sapertos bal panjang ieu, 100 gram, atanapi bal buleud ieu, 100 gram, henteu masalah.

1
3
2
4

Skenario Aplikasi éksténsif

Yak alam jeung serat merino ti dataran luhur mawa kulit benang haneut tur lemes touching.The benang ketebalan Sedeng loba dipaké pikeun topi, sarung, sarta sweaters.

H10899 Yak benang
4

  • saméméhna:
  • Teras:

  • Produk patali