100% poliéster lampu méwah Chenille buludru lemes supplier benang nyulam

Katerangan pondok:

Benang chenille Palasik di Shanghai tékstil hoyia boga sababaraha taun pangalaman industri, éta disambut ku pasar.Sarta eta mangrupakeun titik caang anyar dina ngembangkeun produk.


Rincian produk

Tag produk

Pedaran pondok

Benang chenille Palasik di Shanghai tékstil hoyia boga sababaraha taun pangalaman industri, éta disambut ku pasar.Sarta eta mangrupakeun titik caang anyar dina ngembangkeun produk.Kami ngahususkeun dina ngahasilkeun benang chenille tina 18, 15, 12, 10, 8, 6 sareng spésifikasi sanésna.Urang utamana ngahasilkeun benang chenille dicampurkeun jeung 100% poliéster, 100% acrylic jeung bahan baku kualitas luhur lianna.Produk ieu dicirikeun ku anti fouling sarta anti pilling, cecekelan lemes, lawon kandel, penampilan geulis tur euyeub kelir.Ku alatan éta, éta loba dipaké dina industri tékstil jeung industri wol.Cai mibanda épék irreplaceable sarta fungsi yarns séjén.

Panjelasan Produk

Naon jenis benang ieu?

lawon Chenille dijieun ku twisting serat pondok atawa filamén kalawan fineness béda jeung kakuatan.Bagian anu urang tingali disebut benang permukaan atanapi benang hiasan, sareng bagian pulas anu kuat disebut benang inti.Benang inti ngaronjatkeun kakuatan benang chenille, akuntansi pikeun 25% ~ 30% tina benang chenille.Benang hiasan nyaéta awak utama, ngitung 70% ~ 75%, éta nunjukkeun pangaruh anu éndah sareng gaya benang chenille.Benang chenille baku dijieun tina hiji benang chenille, nu loba dipaké dina buludru jeung fabrics hiasan.lawon dijieunna tina éta anca sarta velvety.Ogé bisa langsung dipaké salaku thread nyulam, kalawan ciri fullness, kahaneutan sarta pangaruh hiasan alus.Chenille lawon kalayan penampilan mulya, ngawarnaan alus, touch nyaman, gantung nangtung, shading kahaneutan, hygroscopicity loba kaunggulan dina pasaran pikeun ngajaga jualan alus.Ieu cocog pikeun 3GG, 5GG, 7GG tipe jarum.

Kaunggulan produk

1. lawon Chenille dijieunna tina bahan baku kualitas luhur.Ieu téh mangrupa benang tékstil paling alus teuing kusabab durability na kuat, benang non leupas sarta lalawanan maké kuat;

2. Dijieunna tina pewarna réaktif, kalayan warna anu éndah, henteu gampang luntur sareng kategori lengkep;

3. Cai mibanda ductility alus, rupa jeung lemes, sarta teu gampang deform;

4. Éta pisan ramah lingkungan sarta ramah kulit, kalawan ketebalan seragam.Ieu mangrupakeun chenille engapan;

5.1 / 3.5Nm, 1 / 6nm, 1 / 4.5nm, 1 / 1.2nm 100% poliéster, kualitas stabil.

Modél produk

Gaya klasik Katerangan Aplikasi
H11166 100% POLIÉSTER 3GG 5GG 7GG
H12139 100% POLIÉSTER 3GG 5GG 7GG
H12120 100% POLIÉSTER 3GG 5GG 7GG
H11680 100% POLIÉSTER 3GG 5GG 7GG
H11289 100% POLIÉSTER 3GG 5GG 7GG
H11166 CHENILLE 5

H11166

H12139 CHENILLE 19

H12139

H12120 CHENILLE 22

H12120

H11680 CHENILLE 5

H11680

H11289 CHENILLE 8

H11289

Warna produk

Numutkeun sékrési panganyarna tina puseur populér, urang diajar kelir populér di sagala rupa pasar jeung nyieun kartu warna pang populerna pikeun konsumén milih ti.

warna chenille 3
warna chenille 2

Skenario Aplikasi éksténsif

Benang Chenille bisa dipaké dina jahit, anyaman, nyulam, anduk jeung pabrik garment.Pabrik tenun wol ngagaduhan seueur jinis pamrosésan, seueur dianggo dina baju haneut, topi, syal, sarung tangan, sareng sajabana, sareng éta disukai ku pasar.

CHENILLE 5
CHENILLE 1
CHENILLE2
CHENILLE 4

Paket Produk & Pengiriman

benang chenille kami dijieunna tina tube tambaga kualitas luhur, beurat silinder tunggal nyaeta ngeunaan 1.5-1.8kg.Aya 12-15 bungkusan dina kantong tunggal, sareng kantongna tiasa disaluyukeun.Pangiriman aya dina beurat net standar, teu Uap, teu cangreud, bungkusan ékspor kualitas luhur.

GAMBAR congcot
H11243 2CM benang bulu17
BENANG BULU MINK (1)
BULU MINK BENANG (3)
BULU MINK BENANG (2)

  • saméméhna:
  • Teras:

  • Produk patali