1/0.3NM 100% poliéster sareng katun poliéster 2CM Kaos oblong benang Benang benang DIY rajutan tangan

Katerangan pondok:

Barang: T-SHIRT BENANG
Serat: 100% poliéster.Atawa poliéster jeung katun
Beuratna nyaéta: 150gram = 45M, sareng rubakna 2CM. Ieu cocog pikeun jarum ukuran 8.0MM, Ukuran kait Crochet: 7.0MM.Lawonna nyaman, tahan nyusut, tahan luntur, teu aya bau, sareng gampang dikumbah.Éta tiasa dibungkus 400 gram per


Rincian produk

Tag produk

Panjelasan Produk

Komposisi BENANG T-SHIRT nyaéta 100% poliéster, nyaéta bahan baku lawon.Kami nyebatna "serat", anu paling umum dina aplikasi serat sintétik.Poliéster miboga sipat-setting wangun alus teuing.Benang poliéster atanapi lawon anu datar, mengembang, atanapi lipit anu dibentuk saatos bentukna tiasa dilestarikan kanggo waktos anu lami saatos ngumbah diulang nalika dianggo.Hal ieu dicirikeun ku kuat jeung awét, élastisitas alus, teu gampang deform, résistansi korosi, insulasi, garing, gampang pikeun ngabersihan jeung gancang garing, jeung sajabana, nu dipikacinta ku jalma.BENANG T-SHIRT didamel tina benang kualitas luhur, sareng susunan benang caket sareng sedeng.Karasa lemes, sareng produk anyaman lengkep sareng langkung portabel.Kauntungannana pangbadagna nyaéta wrinkle alus - lalawanan jeung ingetan bentuk.BENANG T-SHIRT dipikaresep ku jalma-jalma karajinan fashion.Kalawan sistem warna és krim euyeub tur collocation romantis, rupa-rupa barang fashion anu anyaman, nu pisan popular.it nyaeta perferct pikeun 8.0 ~ 10.0 mm crochet kait.

Sareng anjeun tiasa nyulam naon waé anu anjeun peryogikeun. Aya warna padet, sababaraha warna dina hiji skein.Utamana, urang bisa ngahasilkeun nurutkeun sampel aslina customer urang, wilujeng sumping ka connect with kami.Tim kami nyadiakeun layanan standar tinggi na urang mastikeun ngadalikeun kualitas products.We urang tiasa nawiskeun OEM na ODM on labél, Logo, beurat jeung warna pikeun sakabéh item naon want.We boga désainer prefessional panalungtikan sarta pamekaran anyar. jenis atawa warna trend anyar unggal season.which bisa mantuan klien kami meunang leuwih market.Mainly sells ka sakuliah dunya, Amerika, Eropa, Amérika Kidul, Italia, Jérman, Kanada, Australia, Jepang, Korea.

Bubuka kaunggulan produk

1.Environment-friendly, maké-tahan, teu gampang diudar, bahan baku kualitas luhur;

2.Not teuing teuas atawa lemes, lalawanan panas alus

3.Active dyeing, warna caang sakumaha amis tur lemes sakumaha és krim, fastness warna tinggi

ketebalan 4.Uniform, rupa jeung kulit-friendly, nyaman jeung elastis, teu gampang pikeun pil

Modél produk

Gaya klasik Katerangan Aplikasi
H11847 1 / 0.3NM 100% poliéster 2CM 3GG 5GG
DSC_5433

H11847

DSC_5434

H11847

DSC_5442

H11847

DSC_5430

H11847

DSC_5425

H11847

DSC_5417

H11847

5458-1

H11847

DSC_5457

H11847

Lembaran Warna

Kami gaduh 95 warna padet, sareng 82 melange multi warna.

1
2
3

Skenario Aplikasi éksténsif

Kaos Kaos Benang Karpét Benang pikeun Tangan DIY Kantong Simbut Cushion Crocheting Projects, tur sampurna pikeun pakean, kaos kaki, Toys jeung rupa-rupa proyék karajinan lianna, sarta ogé dipaké pikeun barudak DIY mini proyék, necklaces, karpét, tas tote, hiasan leutik, jsb.

1
2
3
4
5
6

  • saméméhna:
  • Teras:

  • Produk patali