• Mesin Nyulam Benang
  • Benang Fancy
  • Serat
  • larangan n er

tentang KamiGening, anjeun maén sorangan

Shanghai Hoyia Textile Co., Ltd. Pausahaan dumasar dina Shanghai, Cina.Urang ngagabungkeun R&D, produksi, jualan jeung dagang babarengan pikeun nawarkeun pertengahan ka luhur-tungtung knitted yarns fancy.Unggal taun, urang buka paméran béda di imah jeung di mancanagara owning sababaraha konsumén ti merek luhur.Kami bangga dina sistem manajemen kualitas lengkep sareng ilmiah (QMS), téknologi anu kuat sareng kamampuan R&D.Urang ngajadikeun kualitas produk prioritas kahiji urang, kitu ogé minuhan tungtutan customer sarta analisa tren pasar, fokus leuwih dina panalungtikan sarta pamekaran produk anyar, ngarah pasar benang fancy.

  • tentang Kami